新加坡Asimont别墅区 / 源点设计

隐于山间绿意之中的精致与奢华。

项目标签

设计公司 :
位置 :
材料 :
文章分类 :

非常感谢 源点设计 予gooood分享以下内容。Appreciations towards LOCUS ASSOCIATES for providing the following description:

Asimont别墅区坐落在新加坡Barker山上,21栋奢华别墅隐蔽于山上郁郁葱葱的绿化之中,周边都是静谧祥和的低密度住宅区。

Designed as a holistic experience of the senses at home, Asimont Villas is an intimate collection of luxury houses perched on top of Barker Hill and nestled in a quiet and tranquil neighbourhood for urbanites in a lush respite.

▼奢华别墅掩映在葱郁景观之中,luxury villas hidden in the lush landscape

21栋别墅依着山势而建,每栋别墅的庭院都经过精心设计,占地虽小,但是都包含独立的庭院空间和泳池。层叠的植物配置,开着淡白色和银灰色的花,散发着阵阵清香,清风吹拂着风铃景墙。轻盈的桉树和胶木丛倒影在水景里,声音和香气交织,宁静而致远。

Firmly grounded within an undulating terrain, all 21 villas are meticulously designed and come with an inviting pool in a private courtyard environ. A billowing and layered fragrant softscape is carefully selected to bloom in silvers & whites amidst a soft satin bronze hue of wind walls. With an airy and light dappled cluster of Eucalyptus and Tristania trees reflecting on the waters; an aural, scented and calming atmosphere exudes.

▼精心设计的室外空间,well designed outdoor space

▼石材与树木营造出一种幽深安静的氛围,trees and stones create a tranquil atmosphere

有赖于建筑设计和景观设计的无缝对接,Asimont别墅区创造一个和谐的户外环境,室内和室外的边界趋向模糊,相互借景,融为一体。

Asimont Villas embodies a seamless architecture and landscape design that creates a conducive and harmonious environment. Spatial boundaries and thresholds from its interiors to exteriors are blurred and borrowed continuously.

▼每栋别墅都配有室外泳池,建筑和景观无缝衔接,every villa has its own pool while the building connects with the landscape seamlessly

▼通往地下室的楼梯,stair to the basement

▼幽静的夜景,quiet night view

项目位置:新加坡
甲方:Asimont Developments
服务范围:概念|方案|扩初|施工图|现场服务
主持景观建筑师:李书伟
团队:黄晓锋,冯俊麒,万磊,王昉,姚家豪
合作方:Aedas Singapore  Ortus Design
设计时间:2015-2016

PROJECT LOCATION: Singapore
CLIENT: Asimont Developments
SCOPE: Concept | Schematic | Design Development | Construction Documentation | Implementation
CHIEF LANDSCAPE ARCHITECT: Jerome Lee 
TEAM: Brandon Huang, Kenny Fung, Ray Wan, Patricia Wang, Mike Yiu
COLLABORATORS: Aedas Singapore Ortus Design
DESIGN TIME: 2015-2016

More: LOCUS ASSOCIATES

源点设计 LOCES ASSOCIATES 正在招聘,有意者请点击这里



发表评论

2 评论

  1. Profile Photo

    山纹理的大理石感觉很棒,各类空间利用不同材料进行划分,并且在总色调偏暗的情况下加入耐候钢这种纯度相对较低但色调较亮的材料,提示各户入口效果明显,设计中的小心思令人温暖。

  2. Profile photo of 无心道人

随机推荐工作 所有工作 »

您的浏览器已经过时! 不能正确阅览该网站。Your Browser is outdated to view this website!

请更新您的浏览器或更换 Chrome, Firefox, IE 11, 或 EDGE 以获得最佳浏览体验!Please update your website to the latest browser or switch to Chrome, Firefox, IE 11 or EDGE to get the best experience.现在更新浏览器 Update your browser now

×