Bedales学院艺术与设计楼,英国Petersfield / Feilden Clegg Bradley Studios



位置 :
材料 :
文章分类 :
标签 :

来自 Feilden Clegg Bradley Studios 对gooood的分享 。更多关于他们:Feilden Clegg Bradley Studios on gooood
Appreciation towards Feilden Clegg Bradley Studios for providing the following description:


Bedales School is set in an area of outstanding natural beauty on the edge of the South Downs National Park in the village of Steep near Petersfield. Constructed around a substantial and beautiful oak tree within a new court and central lawn the new Art and Design building has a strong sense of place. The design of the building draws references from traditional agricultural buildings with clipped gables and simple standing-seam metal roofs, defining a series of connected barn forms. Materials were used in their natural state throughout: a lattice timber screen shelters the entrance canopy and external walkway creating a welcoming gesture on approach to the building.

▼学校围绕着中央草坪上的橡树而建,the school is constructed around a substantial and beautiful oak tree within a new court ©Hufton & Crow

▼设计参考了“谷仓”的造型,the design draws references from traditional agricultural buildings, defining a series of connected barn forms ©Hufton & Crow

▼屋顶近景,a shot of the roof  ©Hufton & Crow


The layout on the upper floor is a series of carefully scaled open and interconnected north-lit art studios that enable teaching and independent study for a wide range of group sizes and activities. On the ground floor heavier duty craft-based design subjects are taught alongside jewellery and fashion design. A connection to the outdoors characterises much of Bedales life, and consequently all circulation is external, across covered decks on both sides of the building that double as places to draw, paint, sculpt or just relax and contemplate the environment.

▼教学空间,one of the studios  ©Hufton & Crow

▼倾斜的屋顶和天窗带来充足采光,the pitched roof and skylights maximise natural daylighting  ©Hufton & Crow

▼屋顶细部,detail of the ceiling ©Hufton & Crow


Through passive building principles, the new Art and Design building retains the school’s long and close connection to the countryside. The form and east-west orientation of the five pitched roofs of the new Art and Design building define a series of carefully scaled, north-lit studio spaces within. This maximises natural daylighting and reduces the need for artificial lighting. In what is otherwise a lightweight building the thermal mass of exposed concrete surfaces contributes to a more stable internal temperature. Timber-slatted screens and the retained large oak tree both provide solar shading in the summer months. Renewable natural materials, including sustainably sourced timber for cladding and wood fibre acoustic panels, reduce the embodied carbon in the construction.   

▼交通空间完全位于建筑外部,all circulation is external  ©Hufton & Crow


▼黄昏下的教学楼,facade in sunset  ©Matthew Rice

▼格栅表面细部,detail of the lattice timber screen ©Matthew Rice

▼夜间的校园,night views  ©Hufton & Crow

▼场地平面图,site plan

▼首层平面图,ground floor plan

▼二层平面图,first floor plan

▼屋顶平面图,roof plan

▼东西立面图,west and east elevation

▼南北立面图,north and south elevation


Client: Bedales School
Architect: Feilden Clegg Bradley Studios
Contractor: E W Beard Construction
Structural Engineer: Andrews Newby
Environmental/M&E Engineers: Silcock Dawson & Partners Ltd
Quantity Surveyor/Cost Consultant: Stace LLP
Project Management: Big Yellow Group PLC
Acoustic Engineers: Arup
Planning: Quod
Location: Petersfield
Construction value: £3,900,000
Completion: Autumn 2016

More: Feilden Clegg Bradley Studios。更多关于他们:Feilden Clegg Bradley Studios on gooood


1 条评论

随机推荐工作 所有工作 »

您的浏览器已经过时! 不能正确阅览该网站。Your Browser is outdated to view this website!

请更新您的浏览器或更换 Chrome, Firefox, IE 11, 或 EDGE 以获得最佳浏览体验!Please update your website to the latest browser or switch to Chrome, Firefox, IE 11 or EDGE to get the best experience.现在更新浏览器 Update your browser now