French Laundry Kitchen Expansion and Courtyard Renovation / Snøhetta

法国洗衣房餐厅厨房扩建及庭院整修

项目标签

设计公司 :
位置 :
文章分类 :

来自Snøhetta对gooood的分享。

为庆祝法国洗衣店餐厅20周年纪念日,主厨托马斯▪科勒全力翻新厨房,为厨房扩展了一座配楼和一个花园。扩展的厨房和新的厨房配楼将会创造出新的舒适的工作空间,员工利用其高效的功能,向餐厅的宾客提供高质量标准的服务。花园扩展物意在改善宾客体验,一系列清晰明了的程序,帮助您在踏入抵达庭院的第一步开始,便能不费力地寻找到需要的服务。

在开始设计时,主厨科勒便邀请了设计师来观察他的厨房,以便了解他的工作节奏、文化、步调和精度。主厨科勒强调说最重要的设计是,为厨师创造好环境,让厨师在这个世界上最好的厨房做出最美味的食物。新设计的厨房不仅要求能够满足原始的烹饪功能,还要求厨师能够在其中享有高质量的工作体验。斯诺赫塔建筑事务所不只是在为高效性而设计,也是在创造出一个对在那里工作的人而言,颇具意义的环境。

设计团队面临的挑战是,要创造出一个适应新的饭菜食谱的厨房,以确保法国洗衣店始终处于定义全球烹饪标准的最前沿。厨房扩展物将会把厨房的空间扩大25%,为厨师提供了一个得心应手的功能化工作空间。厨房天花板的形式将会在人的脑海中勾起一块桌布在桌子上轻轻展开的想象。尽管天花板的功能元件被隐藏了,扫过房屋的拱顶却呈现了一个个巨大的天窗,大自然透过其,向厨房倾泻下了一缕一缕的阳光。在新的厨房里,厨师队伍同处一个由不同站点连成的空间,每个站点的人都望得见彼此,他们言语的交流在厨房结构对其音响效果的增强下变得更加畅通,宾客借此在这开放的空间提高了对法国洗衣店工作方式的了解。

In honor of 20th Anniversary of The French Laundry, Chef Thomas Keller is moving forward with the renovation and expansion of the restaurant’s kitchen, kitchen annex, and garden.  The Kitchen Expansion and new Kitchen Annex will create a new comfortable and high-functioning space for those who work hard to deliver the high standard of quality for the restaurant’s guests.  The Garden expansion will improve the guest experience by developing a curated and effortless sequence beginning with your first step in the Arrival Courtyard.    

To begin the design process, Chef Keller invited the designers into his kitchen to observe and understand the rhythm, culture, pace, and precision of his work. Chef Keller stressed the importance of creating an environment for the chefs to excel at being the best kitchen in the world.  The design needed to allow for performance in raw functionality, but also experiential qualities.   Snøhetta was designing not just for efficiency, but to create a meaningful environment for those who work there.  

The design team was challenged to create a kitchen that is adaptable to new food menus, ensuring the French Laundry remain at the forefront of defining the global culinary standard. The Kitchen expansion will increase its size by 25%, providing a comfortable and functional working space for the chefs. The form of the kitchen’s ceiling evokes a table cloth being gently unfurled across a table. While hiding the ceiling’s functional element, the sweeping vaults also create large skylights, flooding the Kitchen with natural light. The new kitchen will also give the guests a heightened understanding of the workings of The French Laundry, allow for the chef team to be in one continuous space with visual connections between stations, and enhance acoustics to improve communication.

 

/wp-content/uploads/2015/04/_c_z4o5cE_BVUF1GAxlFw34GtQ19hdA1yrF8X-pmKHO68IOaVtErMrUMeOC9OWBua2kH3d3Yt6_4xyqNqqLNKlWUvwy6wvnQxLS.jpg

/wp-content/uploads/2015/04/_c_sHYvGzIRmNa5EnbFrEfziXoPQxI6CLnLfpsjZOr39yMyEE5q2SIf_jGEcvQE-p5FaorBzxpmG8HQq56xhlFQ9DvYFukvNSMx.jpg

/wp-content/uploads/2015/04/_c_B0N_o19yuBw3qJPIb367nFWTydq8OxOebaeQDgUgQU1RIoxvY1IVhhlEbfVi74RBGnzmYntsDVs5HrLJuDbJjQUgVXZ8b6ah.jpg

 

翻修计划还在于平地建起一座厨房配楼,涵盖了支撑法国洗衣店的一些功能分区,包括试验厨房、屠场、农产品分解点和管理处。它同时还是法国洗衣店珍视的葡萄酒的储存地,储存容量多达14000瓶。重新设计的花园,大小较之前扩大一倍。宾客一旦到达法国洗衣店,将会遭遇从排列在庭院中的树上飘来的杏花花香。庭院中的一条小路是铺路机混合了混凝土和细砾石铺成的,可引导来客通过高大的石砌花园围墙的大门,进入花园的中心。在这里,透过新的厨房的多孔玻璃墙上的带形窗,可以看见法国洗衣店的标志性蓝色门和忙碌中的厨房涌出的光热。花园四周是法国洗衣店历史性的建筑和表层覆盖木料的构筑物。

The renovation plans also include the ground-up construction of a new Kitchen Annex that will house The French Laundry’s support functions including the Test Kitchen, butchery, produce breakdown, and management offices. It also is home to The French Laundry’s regarded wine collection, with the storage capacity to hold up to 14,000 bottles. The garden will double in size with the new design. Arriving at The French Laundry, guests will be met with the scent of almond blossoms from the trees lining the courtyard. A path of concrete pavers set within fine gravel leads visitors through the portal of a tall stone garden wall into the heart of the garden. Here, guests are greeted by the French Laundry’s iconic blue door and glow of the kitchen at work, visible through the ribbon window of the new Kitchen’s fritted glass walls. The garden is framed by the historic French Laundry building, and new wooden-clad structures.

 

/wp-content/uploads/2015/04/_c_C1Pc2SYMyjs808m8OVjnAALQjMQXeavXPOVHA2vGBq_HizEoJ4J1L5xxsKZC1-Z2llV357osDQWocR4BxMDw51bx_yDj8UTT.jpg

/wp-content/uploads/2015/04/_c_B-B2AtOJuiyrapxREUCBha5ed4nBoG0l3a1AaVXjzNAeu_Wafx-npQdxR1dlOZm3JFz3mtYYtWG3JZvqRceFv2MuGhoBKgWA.jpg

 

Design Team and Suppliers
Design Architect & Landscape Architect: Snøhetta 
Executive Architect: Envelope A+D
Local Horticulture Specialist: Terremoto
Kitchen Designer: Harrison, Koellner LLC
Acoustician: Arup
Construction Manager: Wright Contracting
Ceiling Manufacturer: Kreysler & Associates
Solar Panels: NRG
Walls, flooring and countertops: Dekton by Cosentino
Fuel cell technology: Bloom Energy
Moltini suites: Electrolux
Commercial ranges: Hestan Commercial
Ventilated ceiling systems: Halton Americas

 

MORE:  Snøhetta



发表评论

1 条评论

  1. 项目展示不太仔细,扩建与原建没有对比

您的浏览器已经过时! 不能正确阅览该网站。Your Browser is outdated to view this website!

请更新您的浏览器或更换 Chrome, Firefox, IE 11, 或 EDGE 以获得最佳浏览体验!Please update your website to the latest browser or switch to Chrome, Firefox, IE 11 or EDGE to get the best experience.现在更新浏览器 Update your browser now

×