劳伦斯·洛克菲勒自然保护区服务中心 / Carney Architects

用设计回应对自然的责任与尊重

项目标签

位置 :
类型 :
材料 :
文章分类 :

非常感谢 Carney Logan Burke Architects 将以下内容授权gooood发行。更多关于:Carney Logan Burke Architects on goooodAppreciation towards Carney Logan Burke Architects for providing the following description:

劳伦斯·洛克菲勒自然保护区既表达了对大自然的敬畏之情,也体现了人们对自然遗产的珍爱与保护。这一开创性的项目是从劳伦斯·洛克菲勒时代开始的,在过去的75年间,这个家族对其下所有的1100英亩土地的修缮与维护成为当地居民最珍稀的馈赠。洛克菲勒的最初构想是将35户居民移出菲尔普斯湖沿岸,打造全新的步行网络,并将湖北侧的保护区游客中心纳入步行网络之中。该项目完成后于2007年6月被用于国家公园服务中心。这一建筑设计的每一步都深刻考虑到对于自然保护区的管理,维护和修复。除了7000平方英尺的服务中心外,项目还包括停车场,三处带公共卫生间的休息处。与此同时,该项目还一并移除了先前的路径规划及其他附加设计。在这里,人类用设计回应了对自然的责任与尊重。该项目获得了LEED白金评级。

▼远眺服务中心,view from distance

The Laurance S. Rockefeller (LSR) Preserve embodies the vision of its namesake to inspire appreciation for nature and to foster stewardship of the land.  This groundbreaking project started with a gift from Laurance S. Rockefeller to the American people of a 1,100-acre in-holding in Grand Teton National Park that had been a family retreat for more than 75 years.  Mr. Rockefeller’s concept was to remove the family compound of 35 structures from the shores of Phelps Lake and create a network of trails linking a new interpretive center at the south end of the site to the lake at the north. After the project was completed it was turned over to the National Park Service in June 2007.  Every aspect of the building and site was designed to reinforce a message of stewardship, conservation, and the power of nature to restore the soul.  In addition to the 7,000 sf interpretive center, the project includes parking, three restroom outbuildings with composting toilets, and a major reclamation effort to remove all former roads, horse trails, and other signs of human development.  Through its design and program the Center advances environmental responsibility on every level, and was the first LEED Platinum building in the National Park Service and in Wyoming.

▼服务中心外貌,interpretive center

▼停车场和休息处,parking area and restroom

▼休息处,restroom

   

▼服务中心内部休息空间,the restroom inside the architecture

▼内部展示,the exhibition inside

▼环保建筑材料,the environmentally friendly constructions

   

▼光影交错,light and shadow

▼平面图,plan

Laurance S. Rockefeller Preserve
Location: Grand Teton National Park, Wyoming
Completion:
Team: John Carney, Eric Logan, Kevin Burke, Jeff Lawrence
Photography: Nic Lehoux, Paul Warchol
Awards
2014 Award of Excellence, ICAA, Rocky Mountain Chapter
2009 Citation Award, Wood Design & Building Awards
2008 Merit Award, AIA Western Mountain Region Chapter
2008 Excellence Award, AIA Wyoming Chapter
2008 Engineering Excellence Award, American Council of Engineering Companies of Colorado
2008 LEED Platinum, U.S. Green Building Council
Publications
GreenSource, September/October 2009
Boston Sunday Globe, May 17, 2009
1000x Architecture of the Americas, 2008
Jackson Hole, Summer/Fall 2009
Mountain Living, March/April 2009
gb&d Magazine, September 2010
2010 Wood Design Awards Book, 2010-2011
B1 Thai Design Magazine, June 2011
Metal Construction News, June 2011
Architectural Products, July 2011
Big Sky Journal Home, 2012
Design Bureau Magazine, September /October 2011
100 Contemporary Green Buildings, Fall 2013

More: Carney Logan Burke Architects  更多关于:Carney Logan Burke Architects on gooood



发表评论

随机推荐工作 所有工作 »

您的浏览器已经过时! 不能正确阅览该网站。Your Browser is outdated to view this website!

请更新您的浏览器或更换 Chrome, Firefox, IE 11, 或 EDGE 以获得最佳浏览体验!Please update your website to the latest browser or switch to Chrome, Firefox, IE 11 or EDGE to get the best experience.现在更新浏览器 Update your browser now

×