比利时创意改造:起居室变浴室 / VAN STAEYEN INTERIOR ARCHITECTS

空间有限,创意无限

项目标签

位置 :
文章分类 :

非常感谢来自 VAN STAEYEN INTERIOR ARCHITECTS 予gooood的分享。
Appreciation towards VAN STAEYEN INTERIOR ARCHITECTS  for providing the following description:

安特卫普住宅中一个非常干燥的带壁炉的起居室,被改造成湿润的淋浴空间。被改造的部分包括地板和墙壁。未连接至屋顶的各层使空间看起来更开阔。

Antwerp mansion. A very dry area – living room with fireplace – was transformed into a wet room to fit in a full bath unit, including floor and walls.The walls are not fully extended up to the top leaving a very large sense of space.

▼变化色彩增加空间层次感,changing of colors creates a multi-level of space

▼未连接至屋顶的各层使空间看起来更开阔,the walls are not fully extended up to the top

木材纹理使空间更有质感,the wood texture create a quality space

▼淋浴隔间与其他功能分离,the bath space is separated with other functions

More:VAN STAEYEN INTERIOR ARCHITECTS



发表评论

您的浏览器已经过时! 不能正确阅览该网站。Your Browser is outdated to view this website!

请更新您的浏览器或更换 Chrome, Firefox, IE 11, 或 EDGE 以获得最佳浏览体验!Please update your website to the latest browser or switch to Chrome, Firefox, IE 11 or EDGE to get the best experience.现在更新浏览器 Update your browser now

×