富有情感的厨房改造,比利时

空间在几何形状中延续

我是业主,我要找设计师/我是设计师,我要接项目 → 了解更多

项目标签

位置 :
材料 :
文章分类 :

非常感谢来自 VAN STAEYEN INTERIOR ARCHITECTS 予gooood的分享。
Appreciation towards VAN STAEYEN INTERIOR ARCHITECTS  for providing the following description:

这座经典的比利时安特卫普住宅并不缺少吸引力,但居住者仍然期待可以有更多的采光以一个富有情感意义的餐桌和酒吧开始,随后居住,厨房和起居室依次展开。设计师在现代化的厨房中设计橡木橱柜,餐桌和吧台,在满足存储和归置物品需求的同时,统一了空间氛围。同时,居住区还通过橡木几何橱柜装饰使空间产生延续性。这些橱柜设计可同时用作墙壁装饰并可用于摆放电视和书架。

This classic mansion in Antwerp/Belgium is not lacking in charm. Yet residents longed for more light and space. Space in an emotional sense and space in the sense of space for a dining table and bar. Then, the living, kitchen and dining room opened up. In the already modernized kitchen makes the connection oak cabinet and dining table / bar for the desired functions and for a sense of unity and belonging. At the same time a connection is also created with the rest of the living space. Which was extended with a decorative round oak, geometric cabinet. Which acts as a wall decoration on while simultaneously providing storage of television as a bookcase.

▼改造后的空间全貌,full view of the space

▼改造后增加了室内采光,more light in the space

▼上下层在空间中呼应,different levels are closely connected

▼橡木吧台与空间整体产生延续性,the bar extended with the oak bar

▼起居室与厨房全开放,dining room opens to the kitchen

▼橡木置物空间,the oak storage

▼几何形态的陈列柜,geometrical display cabinet

▼老住宅与现代化设计,old house under modern design

More:VAN STAEYEN INTERIOR ARCHITECTS



发表评论

您的浏览器已经过时! 不能正确阅览该网站。Your Browser is outdated to view this website!

请更新您的浏览器或更换 Chrome, Firefox, IE 11, 或 EDGE 以获得最佳浏览体验!Please update your website to the latest browser or switch to Chrome, Firefox, IE 11 or EDGE to get the best experience.现在更新浏览器 Update your browser now

×